Ενίσχυση της επιχείρησης

Ν. Ζέρβα 2 και Πυρσινέλλα 1, 2ος όροφος, γραφείο 8, Ιωάννινα, ΤΚ 453 33   2651031162, 6958607678

Χάρης Α. Λαζάνης

Ο Χάρης (Χαρίλαο) Λαζάνης του Αλκιβιάδη, ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως μάχιμος Δικηγόρος από το έτος 2011, στα Ιωάννινα, έλκοντας την καταγωγή του από τα Πλαίσια Κατσανοχωρίων Ιωαννίνων. Είναι παντρεμένος με την Άννα Τσουμάνη Διπλ. Πολιτικό Μηχανικό Ε.Μ.Π MSc, PhD, πατέρας δύο τέκνων.

Δικηγόρος Παρ' Αρείω Πάγω, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων, πτυχιούχος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο τμήμα της Νομικής και πτυχιούχος του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής.

Ειδικεύεται στο τομέα του Αστικού και Ποινικού Δικαίου και είναι νομικός σύμβουλος σε διάφορα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, ενώ έχει συμμετάσχει σε σειρά νομικών σεμιναρίων και συνεδρίων.

Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής Εμπορικών και Αστικών Διαφορών από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Πιστοποιημένος από Αθηναϊκό Κέντρο Κατάρτισης και Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών – ΑΚΚΕΔ Προμηθέας (Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών) , με μετεκπαίδευση στο πρόγραμμα Εκπαίδευσης Προχωρημένου Επιπέδου (Μετεκπαίδευσης) στη Διαμεσολάβηση (ADVANCED MEDIATION TRAINING) με Αναγνωρισμένο Διεθνές Τίτλο Εκπαίδευσης από το φορέα ADR Center – member of Jams International.

Έχει λάβει εξειδίκευση στην Οικογενειακή Διαμεσολάβηση από το ΙΝΚΘ Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το ADR ODR International και το European Institute for Conflict Resolution.

Εκλέχθηκε στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019,Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφέρειας Ηπείρου με την παράταξη του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκου Καχριμάνη

Διορίστηκε στις 23/09/2019 με το υπ' αριθμ 772/2019 Φ.Ε.Κ. (ΥΟΔΔ) , ως Αντιπρόεδρος στο Πανηπειρωτικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων (Π.Ε.Α.Κ.Ι.)

Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά

Μαρία-Σοφία Σπανού

Η Μαρία-Σοφία Σπανού είναι Δικηγόρος Ιωαννίνων και Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια σε Αστικές και Εμπορικές Διαφορές του ΥΔΔΑΔ.

Σπούδασε Νομική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Είναι κάτοχος master in Art Law and Economy από το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος.

Έχει εκπαιδευθεί στην Διαμεσολάβηση στο ΑΚΚΕΔ - Προμηθέας και το διεθνή φορέα ADR Center - Member of JAMS International.

Εξειδικευμένη στην Οικογενειακή Διαμεσολάβηση από το ΙΝΚΘ σε συνεργασία με το ADR ODR International και το European Institute for Conflict Resolution.

Ειδικεύεται στο τομέα του Αστικού, Εμπορικού και Ποινικού Δικαίου και είναι νομικός σύμβουλος σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, ασφαλιστικές εταιρίες, ΝΠΔΔ και ΜΚΟ.

Έχει συμμετάσχει σε σειρά νομικών σεμιναρίων και συνεδρίων.

Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά.

Παντελής Ι. Πάντος

Ο Παντελής Ι. Πάντος, ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως μάχιμος Δικηγόρος από το έτος 2005, στα Ιωάννινα. Είναι παντρεμένος με την Δικηγόρο Κέρκυρας Νικολίνα Ρουβά, πατέρας 2 τέκνων.

Δικηγόρος στο Εφετείο Ιωαννίνων, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων, πτυχιούχος του Βρετανικού Πανεπιστημίου Anglia Polytechnic University (νυν Anglia Ruskin University) , στο τμήμα της Νομικής και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο Διεθνές Εμπορικό και Επιχειρησιακό Δίκαιο (L.L.M. in International Commercial and Business Law) του Βρετανικού Πανεπιστημίου University of East Anglia, Norwich.

Είναι επίσης εξωτερικός Νομικός Συνεργάτης της τέως ανώνυμης ασφαλιστικής εταιρείας «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΕ», και νυν «ERGO ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΕ», στον κλάδο αυτοκινήτων.

Γνωρίζει Αγγλικά.


Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε ερώτηση όσον αφορά την υπόθεση σας

Επικοινωνήστε μαζί μας